La PBSC reconeix exregidors d'Esports i socis en un acte farcit de personalitats


  • Comparteix:

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha aplegat aquest diumenge exalcaldes, expresidents de l'entitat i d'altres personalitats de l'esport santcugatenc durant l'entrega de les insígnies de plata als socis que fa 25 anys que són associats. El club ha aprofitat la cita per reconèixer la tasca dels exregidors d'Esports, que han rebut una placa commemorativa. Representants de la Federació Catalana i del Futbol Club Barcelona han lloat la tasca de la Penya Blaugrana. L'alcaldessa, Mercè Conesa, també ha assistit a l'acte.

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha tornat a demostrar els esforços per unir esport i ciutat. Els exalcaldes Àngel Casas, Joan Aymerich i Lluís Recoder han estat presents a una cita farcida de reconeixements, entre els quals als expresidents de la Coordinadora d'Entitats Esportives i als expresidents de la Penya Blaugrana Sant Cugat.

Ara bé, els protagonistes de l'acte han estat els 16 socis que enguany celebren el 25è aniversari com a associats de la Penya Blaugrana Sant Cugat, que han rebut la insígnia de plata de l'entitat. El segon bloc de reconeixements ha recaigut en els exregidors d'Esports Alfredo Arechavala, Joan Aymerich, que també va ser al càrrec, Pere Marín, Xavier Figueras, Alfredo Bergua, Xavier Amador i l'actual regidor, Xavier Tizón. Miquel Tubau ha recollit la placa commemorativa en nom del seu pare, el també regidor Jaume Tubau, que va morir el 2005.

Tot plegat, en un nou reconeixement de l'estreta relació entre Sant Cugat i la seva Penya Blaugrana. El president de l'entitat, Josep Maria Félez, ha destacat la capacitat de convocatòria de la Penya.

Josep Maria Félez

El poder de convocatòria ha estat un èxit total. Els quatre alcaldes i l'alcaldessa actual ens ha ajudat molt.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha ressaltat l'orgull pel bon estat de salut del club.

Mercè Conesa

A Sant Cugat hi ha moltíssims seguidors del Barça, i per tant la Penya Blaugrana té un pes important. Per tant, que la Penya estigui en plena forma és un orgull.


A la presentació també han assistit el directiu del FC Barcelona, Josep Ramon Vidal-Abarca, Joaquim Triadú, vocal de la Fundació del FC Barcelona, Antoni Guil, president del Consell de Penyes blaugranes, i Francesc Folguera, directiu de la Federació Catalana de Futbol. La cita ha estat amenitzada pel Quartet de Músics de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, que s'ha encarregat de cloure l'acte interpretant l'himne del Barça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.