La PB Sant Cugat reivindica la vessant formativa durant la presentació del curs


  • Comparteix:

Instant de la presentació de la Penya Blaugrana Sant Cugat

Instant de la presentació de la Penya Blaugrana Sant Cugat

La Penya Blaugrana Sant Cugat ressalta la seva aposta formativa durant la presentació dels equips per a la temporada 2014-15. Llums, colors i música s'han mesclat en la desfilada de tots els jugadors del club per la gespa de la ZEM de Can Magí. L'acte ha comptat amb la presència d'Albert Montull, representant de la Federació Catalana de Futbol, Paco Clos, exjugador del FC Barcelona, i el regidor d'Esports, Xavier Tizón.



La Penya Blaugrana Sant Cugat ha aplegat familiars i aficionats en una presentació tenyida de color blaugrana i que ha mostrat, un per un i envoltats d'un espectacular muntatge, els 21 equips que conformen el club. L'acte també ha servit perquè el regidor d'Esports entregués de forma oficial les claus de les noves oficines de la ZEM de Can Magí al president de la Penya, Josep Maria Félez.

En aquest sentit, Félez ha agraït durant els parlaments les millores a l'equipament però ha recordat 'que seguiran demanant'. En un sentit més estrictament esportiu, el coordinador de la Penya Blaugrana Sant Cugat i l'Escola de Futbol Hristo Stoitchkov, Antonio Sánchez, ha lloat el model que segueix l'entitat que casa educació en valors i formació esportiva.

Antonio Sánchez

Tant de bo algun dia surti de la Penya el millor jugador del món, però també hi ha una part humana que és molt important.


El representant de la Federació Catalana de Futbol, Albert Montull, també ha recordat la tasca formativa del club santcugatenc.

Albert Montull

Creiem molt en aquesta escola, sabem que treballen bé, no només tracten l'esport sinó que també tracten la humanitat del nen. Defensen molt bé la campanya 'Joc Net'.


De la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha descrit el model de la Penya Blaugrana com a 'interessant' i ha elogiat la seva vessant en el treball d'educació.

Xavier Tizón

És un model més que interessant, és una escola de formació. Això vol dir que l'entitat està plena de vida, per molts anys sigui així.


La presentació ha significat el tret oficial a la novena temporada de vincle entre la Penya Blaugrana Sant Cugat i l'Escola de Futbol Hristo Stoitchkov.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.