El San Mauro provarà de trencar una ratxa de tres triomfs seguits del SantCu


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport pretén mantenir la mateixa efectivitat que les passades jornades / Font: Golcat.com

El Sant Cugat Esport pretén mantenir la mateixa efectivitat que les passades jornades / Font: Golcat.com

El Sant Cugat Esport posa a prova el seu gran estat de forma contra un rival directe, el San Mauro, en partit corresponent a la 12a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els de Camilo Speranza han guanyat els tres darrers partits i reben aquest diumenge a dos quarts d'una un equip que és només tres punts per darrere. Els vermell-i-negres podrien seguir retallant distàncies a les places d'ascens, que tenen ara a quatre punts.

El SantCu ha canviat la direcció dels seus resultats i els ha encaminat cap a la victòria, traduint en triomfs una aposta de joc que, segons el tècnic de l'equip, Camilo Speranza, no ha variat respecte el tram inicial de curs, en què els santcugatencs suaven per sumar punts. Els vermell-i-negres comencen a veure porteria amb més facilitat i, el que potser és més important, mantenen la trajectòria ascendent en consolidar una defensa infal·lible, sobretot en els tres últims compromisos.

El rival, de la seva banda, ha viscut un començament de temporada oposat als de Sant Cugat. Després de set jornades, el San Mauro sumava quatre triomfs, un empat i només una derrota. Quatre jornades després, el rival del SantCu només ha pogut acumular dos punts fruit de dues ensopegades i dos empats. En qualsevol cas, el tècnic del Sant Cugat Esport, Camilo Speranza, centra les atencions en els seus homes. Segons Speranza, el treball només s'ha modificat en alguns mètodes de treball en el cos tècnic.

Camilo Speranza

No ha canviat res, hem treballat de la mateixa manera. El que sí que hem canviat és la dinàmica a nivell d'entrenaments, hem delegat algunes qüestions a la resta del cos tècnic.


En cas de victòria, el Sant Cugat Esport, cinquè, es podria veure beneficiat del duel directe entre el segon, el Vistalegre, i el quart, el Moja. Els vermell-i-negres provaran de mantenir la progressió a la classificació experimentada les darreres setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.