Obertes les inscripcions per al Campus de Nadal 2014 del Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

Part del cartell del Campus de Nadal

Part del cartell del Campus de Nadal

El Sant Cugat Esports FC ha obert les inscripcions per al Campus de Nadal 2014, que tindrà lloc del 24 de desembre fins el 7 de gener. L'activitat està adreçada a nens i nenes d'entre quatre i 13 anys que podran triar entre diverses modalitats segons les seves necessitats. Els porters tenen la possibilitat d' inscriure's en un campus dedicat exclusivament al seu entrenament. Els jugadors del SantCu gaudiran d'un descompte especial per pertànyer al club. Les inscripcions es poden fer on line a Santcu.cat o presencialment a l'oficina del club.

El preu del campus per als jugadors del SantCu és de 80 euros, 90 per als que no pertanyen al club. L'activitat també es pot fer escollint dies, tenint l'opció de fer d'un a quatre dies al preu de 18 euros el dia, o de cinc a set dies per 15 euros la jornada.

El campus començarà cada dia a les nou del matí fins a dos quarts de dues del migdia. El SantCu també ofereix un horari d'acollida per aquells que ho necessitin, de vuit del matí a dues de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.