L'Olímpyc tanca l'any i una primera volta de prestigi a la pista del Salou


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Olímpyc Floresta en un partit a Can Llobet

Imatge d'arxiu de l'Olímpyc Floresta en un partit a Can Llobet

L'Olímpyc Floresta tanca la primera volta i el 2014 visitant la pista del Salou en la 15a jornada del grup 3 de Segona Divisió B aquest diumenge a les dotze del migdia. Els blau-i-blancs arriben en cinquena posició mentre que els de Salou són vuitens amb tres punts menys. Un triomf dels de Xaloc Rion els deixaria amb 27 punts, tres menys dels que van sumar en tota la temporada passada.

L'Olímpyc segueix demostrant que el bon inici de temporada no era casualitat i quan s'està a punt de tancar la primera volta ocupa una meritòria cinquena posició, a tres punts del segon classificat, el Marfil Santa Coloma B. El líder, l'Escola Pia de Sabadell, queda lluny de moment per als seus perseguidors. Per acabar d'arrodonir la primera meitat del curs els florestans buscaran un triomf que els mantingui o els faci pujar posicions. El rival, el Salou, també està fent bons números i ocupa la vuitena posició, això sí, si venç a l'Olímpyc l'igualaria a punts.

Els florestans tenien l'objectiu de no patir per assolir la permanència com ja va passar l'any passat i amb 24 punts estan a dos dels que va sumar el CN Sabadell per salvar-se la temporada passada. Els blau-i-blancs tenen bons números com a visitants i han sumat 11 dels 21 punts que han jugat a domicili. El jugador de l'Olímpyc Albert Cardona reconeix que l'objectiu de la permanència ja ha quedat enrere i que ara pensen en quedar entre els primers classificats.

Albert Cardona

L'objectiu de la permanència era a l'inici de lliga. Veient com treballa l'equip mirem de quedar entre els primers i creiem que podem aconseguir-ho.



El balanç de l'Olímpyc fins el moment és de set victòries, tres empats i quatre derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.