Un Junior efectiu derrota per la mínima el SantCu en el derbi del grup


  • Comparteix:

El Junior s'endú el derbi santcugatenc del grup 3 de Segona Catalana després de superar (2-1) el Sant Cugat Esport. Els blau-i-negres han marcat els dos gols al primer temps obra de Xavi Sallent i Xavi Mayol, però han hagut de patir davant un SantCu que ha retallat distàncies a través de Masa.

El Junior i el SantCu han protagonitzat un derbi vibrant, elèctric i amb moltes ocasions de gol. El derbi ha respost al típic matx de rivalitat màxima amb dos estils ben diferents d'entendre el futbol. El Junior ha sortit més endollat al matx i ha tingut les primeres ocasions de gol amb un Joan Català, clau en la vessant ofensiva. Els blau-i-negres han inaugurat el marcador en una jugada col·lectiva que ha definit Xavi Sallent al minut 22. Sis minuts més tard, Joan Català ha fet una centrada mil·límètrica perquè Xavi Mayol marqués el 2 a 0.

A partir d'aquest instant el SantCu ha estirat línies i ha tingut alguna oportunitat per retallar diferències. Amb el 2 a 0 s'ha arribat a la mitja part.

A la represa, el tècnic del SantCu, Camilo Speranza, ha fet una variant tàctica colocant una defensa de tres homes per tenir més presència atacant. El canvi ha tingut efecte i Massa feia el 2 a 1 a l'inici del segon temps. El matx ha embogit a partir d'aquest instant amb ocasions clares per als dos equips. El Junior ha tingut una molt clara per definir i sentenciat el matx, però incomprensiblament han errat. El SantCu ha seguit insistint i a la sortida d'aquest còrner, el porter Hipólito s'ha lluit evitant l'empat dels vermell-i-negres. Final del matx i alegria local per sumar tres punts importants. L'entrenador del Junior, Paco Carballo, creu que el triomf del seu equip és totalment just.

Paco Carballo

El triomf és just i merescut per les ocasions que hem tingut.


El Junior surt de la part baixa de la taula amb una victòria de prestigi. El SantCu continua a la part alta, però distanciant-se de la zona d'ascens. El tècnic, Camilo Speranza, destaca l'efectivitat del Junior.

Camilo Speranza

Ells han generat ocasions, no moltes, però han estat més encertat que nosaltres.


El Junior domina l'historial dels derbis amb tres triomfs per dos del Sant Cugat Esport. La competició s'atura durant 21 dies per les vacances de Nadal.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.