L'Olímpyc Floresta tanca la primera volta amb un empat a la pista del Salou


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Olímpyc Floresta

Imatge d'arxiu de l'Olímpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta suma un punt de la seva visita a la pista del Salou (5-5) i acomiada l'any i la primera volta cinquè en el grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans han anat a remolc durant tot el partit i han aconseguit igualar el matx a dos segons per al final amb un gol de Miquel Verdaguer.

El duel entre dos equips que sorprenen a la classificació ha acabat en taules, tot i que els primers en colpejar han estat els locals que s'han avançat amb un 2 a 0. L'Olímpyc ha aconseguit igualar el matx amb gols d'Albert Cardona i Rubén Bosch, però el Salou ha tornat a avançar-se per marxar al descans amb un 3 a 2 favorable.

El segon temps ha començat amb un altre gol local, però de nou els florestans han tret la força per tornar a posar la igualat gràcies a Miquel Verdaguer i Edu Garcia. El matx es podia decidir per un cantó o l'altre i el Salou ha anotat el 5 a 4 a vint segons per al final i donant la sensació que els tres punts es quedarien al Tarragonès. Però la fe de l'Olímpyc és infinita i de nou Miquel Verdaguer ha salvat un punt per als florestans quan faltaven dos segons per finalitzar el matx.

El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, creu que més que sumar un punt han perdut dos per culpa d'errors individuals.

Xaloc Rion

Avui hem perdut dos punts, hem tingut errades individuals que ens han costat el partit. Hem estat superiors, però no hem competit bé.


L'Olímpyc tornarà a la competició després de l'aturada nadalenca visitant la pista del Montcada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.