El Junior cau derrotat víctima de les errades defensives davant el Moja

El Junior no coneix el triomf al 2015

El Junior tanca la primera volta de campionat amb derrota (1-3) davant el Moja a la jornada 17 del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs es veuen superats per un Moja que s'avança al minut 11 i que certifica el triomf amb dos gols més a les acaballes del matx amb un jugador menys. Joan Català és l'autor de l'únic gol dels blau-i-negres.

El Junior ha sumat la segona derrota consecutiva en aquest 2015 i tanca el primer tram de la temporada en descens. Els blau-i-negres han tingut ocasions de gol molt clares, però han errat en els minuts finals. Els de Paco Carballo s'han vist sorpresos en els primers minuts en una jugada d'estràtegia que suposava el 0 a 1 per als visitants. Els locals han estirat línies i Rafiu ha tingut el gol a tocar, però ha errat incomprensiblement.

El Moja sortia molt ràpid al contraatac i han disposat d'alguna oportunitat més per ampliar el marcador. Amb l'avantatge dels visitants s'arribava al descans. A la represa, domini del joc dels blau-i-negres, però sense eficàcia. Quan faltava un quart d'hora per acabar el matx, el visitant Brian Kotler rebia la segona targeta groga i era expulsat. El Junior no ha aprofitat la superioritat numèrica i els visitants han aprofitat dues errades defensives dels locals per situar el 0 a 3.

Joan Català, a les acaballes del matx, certificava l'1 a 3 final. El tècnic del Junior, Paco Carballo, lamenta la falta de contundència defensiva dels seus jugadors.

Paco Carballo

No es pot competir regalant cada setmana dos o tres gols.

Els santcugatencs iniciaran la segona volta rebent el Prat B, rival directe a la lluita per la permanència.