El Sant Cugat Esport femení empata en l'últim partit de la primera volta


  • Comparteix:

El SantCu femení empata a un partit difícil

El SantCu femení empata a un partit difícil

El Sant Cugat Esport femení empata (1-1) contra el Fontsanta-Fatjó a l'últim partit de la primera volta en la 15a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres no han pogut guanyar contra un rival fort en defensa en un partit difícil amb un ritme de joc lent. Les locals acaben la primera volta de la temporada sisenes amb 20 punts.

Les santcugatenques han començat la primera part fluixes tant en atac com en defensa, i això ha permès que les rivals obrissin el marcador. Tot i això, les vermell-i-negres han augmentat el nivell de joc i han sumat el seu primer gol als últims minuts de la primer part de penal.

Després del descans, les locals han mantingut la bona actitud i el ritme de joc que han iniciat en els últims minuts de la primera part. Les vermell-i-negres han dominat la segona part, augmentant la pressió contra unes rivals que no han pogut respondre les constants ofensives de les santcugatenques. Tot i les moltes ocasions de gol de les de Carles Rubio no han aconseguit sumar més gols.

El tècnic del SantCu, Carles Rubio, considera que l'equip ha de canviar la dinàmica de joc i millorar-la durant aquesta segona volta.

Carles Rubio

Esperava millors resultats, però a nivell de joc les jugadores estan molt bé. Cal millorar el nivell competitiu durant aquesta segona volta i sumar el màxim de punts


Les locals juguen la setmana que ve el primer partit de la segona volta contra el Santboià, penúltimes a la taula i amb el qual van guanyar a la primera volta per golejada (1-5).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.