El Junior aconsegueix un triomf vital per la permanència davant el Prat B


  • Comparteix:

El Junior guanya (2-0) el Prat B en un matx marcat per l'efectivitat local amb dos gols d'Abu Rafiu en el primer quart d'hora. Els blau-i-negres sumen tres punts vitals davant un rival directe a la lluita per la permanència a la jornada 18 del grup 3 de Segona Catalana.

Abu Rafiu s'ha convertit en el gran protagonista del partit entre el Junior i el Prat B. Rafiu ha marcat el primer gol, ben aviat, al minut 11 en una meravellosa jugada individual. Quatre minuts més tard, Rafiu ha fet el segon, aquest cop de cap, després d'una mil·limètrica centrada de Mayol certificava el 2 a 0.

Els pratencs s'han vist superats en el primer temps pel joc combinatiu dels locals. En el darrer minut de joc de la primera meitat el visitant Arias era expulsat. A la represa, els visitants ho han intentat sense gaire sort amb un conjunt blau-i-negre molt seriós en defensa. L'entrenador del Junior, Paco Carballo, destaca la intensitat i el treball dels seus jugadors.

Paco Carballo

Després d'aquest partit sortim reforçats d'aquesta victòria.


Els blau-i-negres sumen el primer triomf de 2015 i surten de la zona de descens. Els santcugatencs visiten la propera jornada el Bellvitge, conjunt de la part alta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.