El FS Sant Cugat deixa escapar la victòria davant el Sant Julià


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat empata (3-3) davant el Sant Julià de Lòria a la 16a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres s'han posat per davant dues vegades i han tingut oportunitats per rematar el partit, però un error defensiu en un servei de banda ha acabat costant l'empat als de Jaime Martínez.

El Futbol Sala Sant Cugat s'ha posat per davant només començar gràcies a una gran rematada de Jordi i ha portat el pes del partit als primers minuts. Però poc a poc el Sant Julià ha anat trobant el seu joc i s'ha acostat amb molt de perill a la porteria defensada per Carlos León fins que Carlos Barbosa ha anotat un gran gol en una jugada individual. Tot i les oportunitats pels dos costats, el partit ha arribat a la mitja part amb empat a 1.

A la segona meitat, el joc s'ha encallat, però han arribat els gols. Carlos Barbosa posava per davant el seu equip aprofitant una jugada d'estratègia. El partit es complicava pel Futbol Sala Sant Cugat, que no trobava la manera de perforar la porteria d'Aitor Rubio. Després de molts intents, finalment ha estat Oscar Rosell qui ha empatat amb una rematada amb l'exterior del peu.

Poc després, Jordi Palau sorprenia a companys, rivals i públic amb un golàs de porteria a porteria. Amb el 3 a 2, els de Jaime Martínez han disposat d'ocasions per tancar el partit, però finalment, Allan Nepomuceno ha aprofitat una descoordinació defensiva per empatar un matx que, tal i com reconeixia Jaime Martínez al final del partit, han tingut a l'abast de la mà.

Jaime Martínez

Hem intentat ofegar-los, mica en mica ens hem fet amb el control, no han tingut ocasions. Amb el 3-2 hem tingut ocasions per incrementar l'avantatge i ens hem trobat amb el 3-3.


La setmana vinent, el Futbol Sala Sant Cugat rep l'Alheña a la 17a jornada del grup 2 de Tercera Divisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.