Debut a casa de Morales com a tècnic en el Sant Cugat Esport - Suburense


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport / Font: Golcat.com

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport / Font: Golcat.com

El Sant Cugat Esport rep aquest diumenge a les dotze del migdia el Suburense en el primer partit del tècnic Alberto Morales com a local. Els vermell-i-negres reben el quart classificat en la 19a jornada del grup 3 de Segona Catalana amb la intenció de guanyar un partit després de cinc jornades sense fer-ho. El SantCu recupera efectius i no tindrà cap baixa per al partit.

Lluny queda ja l'últim triomf del Sant Cugat Esport a la lliga, quan l'11 de novembre van superar l'Olivella per un contundent 0 a 3. Des d'aleshores ha hagut canvi d'any i d'entrenador i només s'han sumat tres empats i dues derrotes en dos mesos i mig. Precisament l'última igualada va ser ja amb el nou tècnic Alberto Morales al capdavant de la nau vermell-i-negra.

Un punt valuós perquè es tractava de sumar-lo a domicili i a més davant el líder, el Can Vidalet. Ara mateix el SantCu es troba a mitja taula, sis punts per sobre del descens i a 12 de la promoció d'ascens. El rival, com el de la setmana passada, és de la part alta. El Suburense és quart classificat i està a dos punts de la promoció i a cinc de l'ascens. Els de Sitges són un equip difícil de guanyar amb un balanç de nou victòries, set empats i només dues derrotes.

Una dada a la qual es poden agafar els santcugatencs és la que explica que el Suburense ha perdut els dos partits en els dos últims desplaçaments amb el Can Vidalet (3-0) i amb el Gornal (2-1). El tècnic del SantCu, Albert Morales, destaca l'impuls que els dóna el fet de tenir l'equip al complet i que els seus homes necessiten començar a sumar de tres en tres.

Albert Morales

No tenim baixes i aquesta setmana tenim l'equip al complet. Podem afrontar el partit amb garanties i juguem a casa. Ens hem de fer forts i sumar de tres en tres.


El balanç dels vermell-i-negres com a locals és de tres victòries, tres empats i dues derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.