L'Olímpyc rep el Cornellà a l'espera que el febrer li porti un canvi de dinàmica


  • Comparteix:

Edu Puigdelloses en una imatge d'aquesta temporada

Edu Puigdelloses en una imatge d'aquesta temporada

En futbol sala, l'Olímpyc Floresta rep aquest dissabte a les sis de la tarda la visita del Riera de Cornellà en partit corresponent al grup 3 de Segona B. Els de Xaloc Rion, de nou amb moltes baixes, tenen davant un conjunt dels de la part alta de la classificació i que porta una bona ratxa de victòries consecutives.

El matx contra el Riera de Cornellà no arriba en bon moment per als florestans, que no guanyen des de fa quatre jornades i que de nou es presenten amb baixes. Fernando és dubte per gastroenteritis i a més tenen les absències segures de Joan Ferrer, Marc Feu, Martí i Gerard Casas. Uns problemes que estan afectant l'equip florestà les darreres jornades, sempre amb dificultats per fer la convocatòria.

Al davant tindran un Riera de Cornellà que a l'anada va guanyar (5-2) tot i que el partit va estar obert fins el darrer minut. Tots dos equips es coneixen a la perfecció ja que gairebé cada temporada coincideixen. D'aquí que el tècnic florestà, Xaloc Rion, ressalti les seves virtuts.

Xaloc Rion

Un rival sempre incòmode. A la seva pista són més complicats i sé que tenen dos jugadors molt potents, sobretot un pivot que ens costa molt defensar.


El matx es juga a Can Llobet a partir de les sis de la tarda. L'Olímpyc Floresta es vuitè amb 26 punts, mentre que el Riera de Cornellà és cinquè amb 28.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.