Daniel Aznar, Oriol Montoya i Arnau Blanco, fitxatges del Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

El tècnic Alberto Morales ja té els seus primers fitxatges

El tècnic Alberto Morales ja té els seus primers fitxatges

En futbol, Daniel Aznar 'Jimmy', Oriol Montoya i Arnau Blanco es converteixen en els tres últims fitxatges del Sant Cugat Esport per al que resta de temporada. El club santcugatenc incorpora dos davanters i un migcampista per pal·liar la falta d'efectivitat d'un equip que ha anotat 21 gols en 19 partits, sent el conjunt menys golejador del grup 3 de Segona Catalana juntament amb Prat B, Sant Joan Despí i Sant Andreu de la Barca. Per la seva banda, Marcelo abandona el club per motius personals.

El Sant Cugat Esport incorpora tres jugadors amb perfil ofensiu per allunyar-se de la part baixa de la classificació on es troba a quatre punts del descens. Dos dels fitxatges són davanters. Daniel Aznar, conegut com 'Jimmy' arriba procedent del CE Canyelles i ja ha estat a les ordres del tècnic Alberto Morales quan tots dos estaven a la UD Catalana.

L'altre golejador és Arnau Blanco que s'incorpora a l'equip vermell-i-negre després d'estar al CF Mollet en el que és el seu primer any com a amateur. El tercer jugador és Oriol Montoya, migcampista de perfil ofensiu que arriba del CD Montcada. Totes tres incorporacions podrien debutar aquest cap de setmana davant el Begues.

El tècnic del Sant Cugat Esport, Alberto Morales, destaca que els fitxatges responen a la necessitat de fer més gols.

Alberto Morales

Hem de millorar en el bagatge ofensiu. Ens marquen pocs gols, però ens costa fer-los. Som l'equip menys golejador del nostre grup.


Per la seva banda, el davanter Marcelo va deixar de ser jugador del club vermell-i-negre dimarts passat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.