L'Olímpyc es mesura contra el tercer classificat i rival directe, el Manresa


  • Comparteix:

Miquel Verdaguer en acció durant aquesta temporada

Miquel Verdaguer en acció durant aquesta temporada

L'Olímpyc Floresta rep el FS Manresa aquest dissabte a les sis de la tarda a Can Llobet. Els florestans, que poc a poc van recuperant efectius, tenen l'oportunitat de superar el tercer classificat, que té dos punts més i que a l'anada ja va veure com els de Xaloc Rion s'enduien els tres punts de la capital del Bages.

Els florestans acumulen dues victòries consecutives i esperen veure incrementada aquesta ratxa davant un Manresa que, tot i el mal inici de temporada, ha sabut redreçar el rumb i situar-se tercer a la classificació.

Els manresans són un equip potent amb molts jugadors perillosos en el xut des de la llarga distància, tal com van poder comprovar els homes de Xaloc Rion a l'anada, tot i la victòria (3-5) en el Pavelló El Pujolet.

Xaloc Rion

El seu joc combinatiu és destacable i tenen xutadors exteriors molt forts, però estem treballant per contrarestar aquest aspecte.


Per al matx contra els manresans, Xaloc recupera els dos porters de l'equip i té el dubte de Rubén Bosch.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.