El Sant Cugat Esport visita el cuer amb la urgència de sumar tres punts


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport, a pel primer triomf amb Alberto Morales al capdavant

El Sant Cugat Esport, a pel primer triomf amb Alberto Morales al capdavant

Alberto Morales té aquest dissabte a les sis de la tarda una oportunitat d'or per sumar el primer triomf com a primer entrenador del Sant Cugat Esport. Els santcugatencs es veuen les cares amb el cuer del grup 3 de Segona Catalana, la Penya Málaga de Sant Boi.

Malgrat que el SantCu és novè i la Penya Málaga cuer, els santcugatencs acumulen més setmanes sense saber el que és sumar tres punts. Concretament, fa set caps de setmana que els vermell-i-negres no superen el seu rival, amb un darrer triomf que es remunta a l'últim cap de setmana de novembre. Des de llavors, tres empats i quatre derrotes. Els santboians, de la seva banda, han caigut en els quatre últims partits però coneixen el triomf aquest 2015, precisament contra un rival santcugatenc, el Junior.

A més, malgrat que només ha assolit quatre victòries, la Penya Málaga n'acumula tres com a local, fet que demostra que és més perillós a casa. Els santboians tenen uns sorprenents registres golejadors per ser els cuers de la categoria, ja que compten amb un bagatge ofensiu eficient. El seu màxim exponent és Jairo, el davanter centre i home referència de la Penya Málaga, que amb 12 gols és segon a la categoria de pitxitxi. Ara bé, en defensa l'equip fa aigües, amb 50 gols encaixats, el pitjor conjunt de la categoria.

El SantCu, de la seva banda, podrà comptar amb el seu últim fitxatge, Carlos Vidal, exjugador del Mollet, Horta i Masnou, amb qui va aconseguir l'ascens a Tercera Divisió. Un jugador que aportarà veterania i solidesa a la categoria per ajudar a tallar la mala ratxa de l'equip, com explica el tècnic del SantCu, Alberto Morales.

Alberto Morales

És un luxe tenir un jugador com el Carlos, té molts anys al futbol regional. Volem que ens ajudi a millorar el nivell qualitatiu de la plantilla.


Pipa i Romera seran baixa per sanció en el partit contra la Penya Málaga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.