Un Junior FC revifat espera oferir la seva millor versió en la visita al Marianao


  • Comparteix:

Imatge del Junior aquesta temporada

Imatge del Junior aquesta temporada

El Junior FC es marca com a objectiu puntuar en el desplaçament d'aquest dissabte, a un quart de sis, al camp del Marianao Poblet, corresponent a la 21a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres, que amb la golejada de l'última jornada respiren una mica més tranquils, buscaran sorprendre un equip que a casa ha cedit massa punts. Els de Paco Carballo esperen sumar per continuar escalant llocs a la classificació i allunyar-se de les places de descens.

L'equip santcugatenc ha recuperat el somriure. El resultat de l'última jornada (5-1) al Sant Andreu de la Barca els ha deixat un bon regust i aquest cap de setmana esperen agafar embranzida davant un adversari que com a local ha tret pitjor rendiment que lluny del seu camp. El Marianao, que acumula dos mesos i mig en línia ascendent, només ha encaixat dues derrotes, però a casa té el seu taló d'Aquil·les. De nou partits jugats només tres els comptabilitza per victòries, la resta han estat tres empats i tres derrotes. El tècnic del Junior, Paco Carballo, coneix aquestes dificultats del rival i assegura que el seu equip anirà, com sempre, a per totes.

Paco Carballo

A casa, on han de tenir la possessió, se senten incòmodes. Nosaltres sempre som ambiciosos i juguem per aconseguir els tres punts.


Serà el primer partit de l'equip sense Arnau Rión, que ha marxat a Austràlia, baixa a la qual se suma Víctor Torres, que continua lesionat. El precedent d'aquesta temporada és favorable al Junior que, a casa, es va imposar (2-1).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.