El Sant Cugat Esport s'enfronta al repte més complicat al camp del líder, el Molins


  • Comparteix:

El SantCu espera sorprendre el líder a casa

El SantCu espera sorprendre el líder a casa

El Sant Cugat Esport femení viu aquest dissabte a un quart de set de la tarda el desplaçament més difícil de la temporada al camp del líder del grup 1 de Primera Catalana, el Molins de Rei. Les de Carles Rubio acumulen dues derrotes consecutives contra equips de la part alta de la classificació, i ara se les veuen amb un repte encara més complex. Les molinenques han guanyat nou dels últims 10 partits, tot i que un dels dos empats que ostenten va ser precisament contra el SantCu al partit d'anada.

En només tres setmanes, el SantCu ha jugat contra el segon, el tercer i el líder, en aquest ordre. En els dos primers compromisos, les vermell-i-negres han mostrat un alt nivell de competitivitat, amb derrotes ajustades per només un gol, 4 a 3 al camp del Camp Clar i 1 a 2 a la ZEM Jaume Tubau contra el Sant Vicenç. Precisament contra el Sant Vicenç és contra qui el Molins ha viscut l'única derrota de l'any, fet que mostra el perill del rival del SantCu aquesta jornada.

Ara bé, les de Carles Rubio faran bé a recordar el partit d'anada a la ZEM Jaume Tubau, quan van esgarrapar un punt (3-3) i van provocar un dels tres únics resultats del Molins que no han acabat en triomf. Pel que fa al domini de les del Baix Llobregat a casa, han guanyat tots els partits menys un, un empat sense gols contra el Pubilla Cases.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.