El FS Sant Cugat vol oblidar la derrota a mans del Claret contra el FS Gavà


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat torna al pav 3 de la Rambla del Celler

El Futbol Sala Sant Cugat torna al pav 3 de la Rambla del Celler

El Futbol Sala Sant Cugat espera fer pagar els plats trencats de la derrota del cap de setmana passat a mans del Claret contra el FS Gavà, en partit corresponent a la 19a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Santcugatencs i gavanencs s'enfronten al pav 3 aquest dissabte a les cinc de la tarda.

Després de la manera com es va desenvolupar el partit de la passada jornada a la pista del Claret, el Futbol Sala Sant Cugat arriba aquest cap de setmana amb ganes de treure's l'espina d'una derrota d'aquesta contundència. Més enllà de l'esforç a retallar la distància amb un líder cada vegada més sòlid i allunyat, el Colegio Santo Ángel, els de Jaime Martínez volen solidificar l'aposta de joc i assentar-se a la segona plaça.

Per fer-ho hauran de fer front a dos principals perills: el contraatac després d'una defensa que acostuma a estar ben tancada i el joc de pilota aturada. És per això que el tècnic del Futbol Sala Sant Cugat avisa els seus jugadors que hauran d'estar atents a aquestes situacions per no caure en els paranys rivals. Un Jaime Martínez que descriu la sensació dels seus homes, amb ganes que arribi un nou partit per mostrar la reacció.

Jaime Martínez

Amb una derrota tan gran l'equip vol reaccionar i més a casa. A l'anada vam empatar en un partit que podríem haver guanyat.


La igualtat a la classificació fa que, més enllà de la preocupació per apropar-se a la primera posició, el FS Sant Cugat hagi de seguir sumant per consolidar la segona posició. A hores d'ara, el tercer és l'Esplugues, però té un partit menys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.