Alcaraz debuta amb el Sant Cugat Esport amb l'obligació de començar sumant


  • Comparteix:

El SantCu jugarà el primer partit amb Jose Alcaraz al capdavant

El SantCu jugarà el primer partit amb Jose Alcaraz al capdavant

Jose Alcaraz debuta aquest diumenge al capdavant del Sant Cugat Esport sense temps per adaptar-se i amb l'obligació de començar sumant punts. Els santcugatencs, novens, s'enfronten a casa a un rival directe, el Moja, a un quart de dotze del matí.

Alcaraz ja ha patit el primer contratemps com a entrenador del Sant Cugat Esport. Adrià Aliaga, el porter titular de l'equip, ha marxat al Granollers deixant la posició amb només un efectiu disponible, Jota, que encara no ha debutat aquesta temporada. Tot plegat, en una setmana en què el nou entrenador del SantCu ha pogut dur a terme les primeres sessions d'entrenament i on, segons ha assegurat a Cugat.cat, ha copsat la bona predisposició de la plantilla.

Sense temps a poder dur a terme un lent i treballat procés d'adaptació, Alcaraz té l'obligació de començar a treure punts per allunyar-se d'una zona de descens que és a només tres punts. El Moja ocupa una posició més amunt que la del SantCu però compta amb cinc punts més, 29. A l'anada, l'equip penedesenc es va imposar (3-1) fent valer la seva verticalitat ofensiva. Ara bé, una bona dinàmica golejadora que es veu malmesa per la seva feblesa defensiva. El Moja, de fet, ha rebut tants gols com n'ha marcat, 39.

Amb tot, el nou entrenador del SantCu recorda el poc temps que ha tingut per preparar el partit però ressalta la gran actitud dels seus jugadors.

Jose Alcaraz

L'equip té molt bona predisposició i amb ganes de dur això endavant. Però pel tema de temps s'ha d'accelerar tot una mica més.


Després de mesos sense fer-ho, Jota tornarà a defensar la porteria del Sant Cugat Esport, protagonitzant el seu debut aquesta temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.