El FS Sant Cugat empata a l'últim sospir contra el Gavà

El Futbol Sala Sant Cugat empata a casa contra el Gavà (5-5) a la 19a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Amb aquest resultat els santcugatencs no aconsegueixen refer-se de la derrota patida la jornada passada a la pista del Claret.

El Gavà ha sortit fort al pav 3 de la Rambla del Celler, però ha estat el Futbol Sala Sant Cugat qui ha anotat primer, al minut tres, mitjançant Sergio González. Després del gol, els vermell-i-negres han augmentat el ritme notablement, ofegant les ocasions dels visitants i anotant un segon gol al minut sis en una jugada de córner. El Gavà ha retallat distàncies, però Pau Savé ha tornat a posar dos gols de marge al marcador. Una diana més dels visitants ha tancat la primera part (3-2).

Al segon temps, els visitants han sortit molt forts, anotant dos gols en menys de quatre minuts. No ha estat fins el minut 10 en què Jordi ha empatat el partit. Quan faltaven sis minuts pel final Raúl Sánchez ha avançat els visitants de nou. El Futbol Sala Sant Cugat ha buscat l'empat jugant de 5, però no l'ha trobat fins que faltaven 18 segons gràcies a una diana de Marc Casas.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, creu que és molt important recuperar jugadors per afrontar el pròxim partit.