El Sant Cugat Esport goleja el Moja en un gran partit


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport guanya a casa contra el Moja (5-2) en partit corresponent a la 22a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Aquesta victòria ha arribat després de vuit jornades sense guanyar i amb el debut de José Alcaraz com a tècnic del conjunt santcugatenc.

El partit s'ha complicat des del principi del matx per als santcugatencs amb gol visitant de David Cugat al minut dos. El SantCu ha reaccionat a temps i ha empatat cinc minuts més tard amb una diana d'Eduard Pérez, gràcies a un joc molt organitzat i vertical. El ritme ha augmentat i els vermell-i-negres han aconseguit anotar un segon al minut 10. Els visitants han posat el 2 a 2 i han trencat el partit. No ha estat fins al minut 42 que els santcugatencs han posat el 3 a 2 amb el qual s'ha arribat al descans amb un gol de penal.

A la segona part els vermell-i-negres han presentat una defensa molt sòlida que ha ofegat els intents d'anotar dels visitants. El joc es concentrava al camp dels locals, però aquests han protagonitzat algunes sortides que han donat com a resultat un gol de Carlos Vidal en una bona jugada i un d'Iván Andrés de falta al minut 89, que sentenciava el partit amb el 5 a 2.

L'entrenedor del Sant Cugat Esport, que debutava avui, José Alcaraz, valora el partit.



José Alcaraz

A nivell futbolístic els nois tenen un talent important. Falta implicació encara que l'actitud i la predisposició són bones.




Els de José Alcaraz es preparen per visitar el camp del Prat B la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.