L'efecte 'Alcaraz' segueix funcionant en un SantCu que torna a guanyar


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport torna a guanyar a domicili després de més de dos mesos

El Sant Cugat Esport torna a guanyar a domicili després de més de dos mesos

El Sant Cugat Esport suma la segona victòria en el segon partit de José Alcaraz al capdavant de l'equip. Els santcugatencs s'han endut un ajustat triomf (0-1) amb un matiner gol de Rubén Sánchez al minut dos de partit.

El Sant Cugat Esport ha tingut molt bones sensacions al primer temps, que s'ha iniciat de manera immillorable per als vermell-i-negres amb un gol que ha arribat ben d'hora, al minut 2 de partit. Els d'Alcaraz han tapat bé els espais i han vigilat les ocasions que creaven els rivals amb un joc vertical. El partit ha arribat al descans amb el 0 a 1 malgrat dues ocasions molt clares que podrien haver signat els tres gols de diferència per part dels de Sant Cugat.

A la segona part els santcugatencs han patit més per vigilar les escomeses locals, però la bona intensitat defensiva ha deixat la porteria a zero. El tècnic de l'equip, José Alcaraz, apunta que el seu equip podria haver marxat al descans amb un major avantatge.

Jose Alcaraz

La sensació de la primera meitat ha estat que podríem haver marxat 0 a 3. Sabíem que ens tocaria patir a la segona i així ha estat.


Els de José Alcaraz se situen a la vutena posició amb 30 punts i es prepara per rebre l'Unificación Bellvitge la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.