El Futbol Sala Sant Cugat torna a la victòria davant el l'Aldea


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat ha sumat una victòria important

El Futbol Sala Sant Cugat ha sumat una victòria important

El Futbol Sala Sant Cugat torna amb els tres punts (5-6) del seu desplaçament a l'Aldea a la 20a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els de Jaime Martínez sumen una victòria important que els consoliden com a segons a la classificació.

El Futbol Sala Sant Cugat ha hagut de suar per guanyar l'Aldea, un equip de la part baixa de la taula. Els del Baix Ebre s'han posat per davant fins a tres cops a la primera part, però tres gols de Marc Casas han igualat el matx. Finalment, un gol en pròpia porta de Jaume Cuella ha suposat el 3 a 4 amb què s'ha arribat al descans.

Després de la mitja part, el ritme golejador ha baixat. Dos gols per banda, el de l'empat pel l'Aldea, dos de seguits per als santcugatencs i un últim gol dels del Baix Ebre han tancat el marcador amb victòria vermell-i-negra.

L'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, s'ha mostrat molt content amb el seu equip al final del partit.

Jaime Martinez

Ells s'han avançat tres vegades, però hem pogut empatar. Ens hem posat per davant, hem controlat el partit amb 4 a 6, però ens han marcat el cinquè i el partit s'ha complicat. He vist l'equip molt sencer.


La setmana vinent, el Futbol Sala Sant Cugat rep el Viladecans a la 21a jornada del grup 2 de Tercera Divisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.