El Sant Cugat Esport desafia un Marianao crescut per allunyar-se del descens


  • Comparteix:

El SantCu torna a casa per provar de guanyar a un rival fort

El SantCu torna a casa per provar de guanyar a un rival fort

El Sant Cugat Esport repta el Marianao Poblet amb l'objectiu d'espantar fantasmes i allunyar-se de la zona de descens del grup 3 de Segona Catalana. Les baixes tornaran a ser una de les principals lloses de l'equip vermell-i-negre, que rep els santboians aquest diumenge a la ZEM Jaume Tubau a les dotze del migdia. El partit servirà per veure el debut del darrer fitxatge de l'equip, el porter Víctor Vázquez, que va fitxar la setmana passada pel conjunt santcugatenc.

Després del bon tret de sortida de l'era Alcaraz, l'equip ha encadenat dues derrotes seguides que l'han apropat altra vegada a una zona de descens que és a només tres punts. Davant aquesta necessitat, el nou entrenador és conscient de la importància de cada un dels nou partits que resten perquè conclogui la temporada. A més, el tècnic ha de gestionar una plantilla plagada de baixes.

I per si no fos suficient, el rival d'aquesta jornada mostra unes estadístiques prou contundents per preveure la dificultat del matx: el Marianao s'ha endut vuit dels darrers nou partits, i només ha perdut al camp del quart, el Can Vidalet, des del 18 de gener. Els de Sant Boi basen la seva eficiència en un joc sòlid, amb molt poques fissures, que l'ha fet ascendir fins la cinquena posició.

El SantCu, de la seva banda, apel·la a tornar a les bones sensacions d'actitud i joc de fa tres jornades, i deixar al calaix el paper d'equip que es deixa anar, com afirma el seu entrenador, José Alcaraz.

José Alcaraz

La setmana passada va ser un tema d'actitud. Hem parlat, i les sensacions són bones. Les xerrades que hem tingut han anat bé.


El tècnic tindrà les baixes ja sabudes d'Alexander, Romera i Ciurana, així com la de Pipa i Jota. El porter uruguaià serà substituït sota pals per l'última incorporació del SantCu, Víctor Vázquez, porter amb contrastada experiència en categories més altes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.