El Sant Cugat Esport femení cerca el pòquer de victòries seguides a la lliga


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport femení

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport femení

El Sant Cugat Esport cerca la quarta victòria consecutiva a la lliga i incrementar la millor ratxa de victòries de la temporada aquest diumenge a un quart d'una al camp del Suburense. Sitgetanes i santcugatenques es retroben a la 24a jornada del grup 2 de Primera Catalana després que les de Carles Rubio s'imposessin per 3 gols a 0 en el partit d'anada.

El SantCu femení va aconseguir la setmana passada sumar tres victòries consecutives per primera vegada a la temporada i les de Carles Rubio no es volen aturar i aspiren a pujar més posicions a la classificació. Ara mateix les vermell-i-negres són sisenes, a tres punts de les cinquenes, un Atlètic Vilafranca a qui van guanyar fa tot just dues setmanes.

De fet, el SantCu femení encara aspira a la quarta plaça que ocupa el Pubilla Casas, un equip que és a sis punts de distància però que ha disputat un partit més, i que, a més, encara ha de visitar la ZEM Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.