Un Olímpyc Floresta irreconeixible cau golejat davant el Bar Mi Casa

L'Olímpyc Floresta cau golejat (4-10) davant el Bar Mi Casa en la 26a jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Un primer temps desastrós dels locals ha acabat amb 0 a 5, una llosa massa gran per als florestans que, tot i millorar la imatge, en el segon període han acabat perdent fins i tot l'average particular davant els de Sant Vicenç dels Horts.

Un Olímpyc amb moltes baixes i amb poca capacitat competitiva en el primer temps ha vist com el Bar Mi Casa s'ha avançat en el minut sis i dos minuts més tard ha rebut el segon després d'una pèrdua del porter Guille Luid. Tot i una tímida ocasió dels locals, els de Sant Vicenç dels Horts es trobaven còmodes i han fet el 0 a 3 poc després. El pal ha evitat un nou gol dels visitants, però la màquina del Bar Mi Casa no s'ha aturat i amb dos gols més deixava glaçat Can Llobet amb el 0 a 5.

A la represa, un Olímpyc més competitiu tot i tenir-ho tot perdut ha sortit a pressionar a dalt i Albert Cardona ha fet l'1 a 5. Els florestans s'han vingut amunt, però l'expulsió de Miquel Verdaguer ha estat una nova gerra d'aigua freda i el Bar Mi Casa en uns minuts ha fet tres gols més per posar el sorprenent 1 a 8. Rubén Bosch amb un xut llunyà ha fet el segon gol i amb dos dobles penals el mateix jugador ha posat un 4 a 8 que momentàniament arreglava la mala imatge de l'Olímpyc. En els últims instants, el Bar Mi Casa ha fet dos gols més per tancar el matx.

El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, creu que no han competit bé i que toca pensar en les jornades que resten.

Xaloc Rion

Ha estat un partit molt dolent i ara ens toca pensar en el que queda. La temporada és bona, però avui no hem sabut competir.

El proper rival dels florestans serà el Marfil Santa Coloma B després de Setmana Santa.