El Sant Cugat Esport perd a casa davant el Marianao Poblet


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport perd a casa (1-2) davant el Marianao Poblet en la jornada 26 del grup 3 de Segona Catalana. Els vermell-i-negres encadenen tres derrotes consecutives i es troben a un sol punt de la zona de descens. El SantCu ha marcat als darrers minuts de partit i no ha estat a temps de poder empatar.

El Sant Cugat Esport ha signat una primera part molt fluixa, sobretot defensivament, on els errors, les pèrdues de pilota i la poca contundència han estat determinants perquè el Marianao s'avancés en el minut 9 de partit. Tot i la mala dinàmica dels santcugatencs, els visitants no ho han aprofitat i han marxat a la mitja part amb el partit completament obert.

Després del descans, els locals han sortit més endollats però el Marianao s'ha mostrat molt sòlid en defensa i ha aturat les estocades vermell-i-negres. Ja en la recta final, amb el partit trencat, els visitants han gaudit de nombroses ocasions i Esteve Rodriguez al minut 87 ha tornat a marcar per al quadre visitant. Dos minuts més tard Arnau Blanco marcava el gol del SantCu, ja sense temps per poder igualar el partit.

L'entrenador vermell-i-negre, José Alcaraz, admet que els farà falta millorar molt per assegurar-se la salvació.

José Alcaraz

La setmana passada ens va passar el mateix, ens costa molt fer gol i ens arriben amb facilitat. Ens queda un final de temporada complicat i hem de reaccionar ja.


Els santcugatencs visiten la jornada següent el camp del Vista Alegre, el segon classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.