El Sant Cugat Esport femení derrota el Suburense i puja fins a la cinquena posició


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport femení

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport femení

El Sant Cugat Esport femení encadena la quarta victòria consecutiva en superar (1-3) el Suburense en la 24a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres s'han avançat en el minut 30 i han vist com les locals empataven en el minut 80. La reacció de les santcugatenques ha estat ràpida i contundent i amb dos gols més han certificat el triomf.

El SantCu femení segueix en estat de gràcia i amb el quart triomf consecutiu escala fins a la cinquena posició. En el primer temps Andrea Vicedo ha estrenat el marcador en el minut 30 i amb el 0 a 1 s'ha arribat al descans. A la represa, l'avantatge mínim de les santcugatenques s'ha mantingut fins que en el minut 80 la local Tatiana Pérez ha fet l'empat i ha fet perillar el triomf de les visitants.

Però les vermell-i-negres no s'han vingut avall i tres minuts més tard Elena Arxer ha fet l'1 a 2, que tornava a donar els tres punts a les de Carles Rubio. Tot i l'avantatge i malgrat el fet que faltaven pocs minuts per acabar el matx, el SantCu ha buscat de nou la porteria rival i l'ha trobat per fer el definitiu 1 a 3.

El proper rival del Sant Cugat Esport femení és el Pubilla Cases, quart a la classificació, amb quatre punts més que les vermell-i-negres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.