La 2a edició del torneig mixt nocturn de la Penya Blaugrana reuneix 16 equips


  • Comparteix:

Imatge dels participants de la 1a edició

Imatge dels participants de la 1a edició

La 2a edició del torneig nocturn mixt que organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat la matinada del dissabte a diumenge a la ZEM de Can Magí ha tancat amb 16 equips, el nombre màxim d'inscrits . L'objectiu del torneig és sensibilitzar els joves dels beneficis de la pràctica esportiva.

El torneig tindrà el mateix format de competició que en la seva primera edició amb equips formats entre nou i 12 jugadors, i amb un mínim de tres noies per equip. Els partits seran de 20 minuts i els nois i les noies participants han de tenir entre 12 i 18 anys, amb un delegat major d'edat.

El vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Joan Carles Galofré, destaca la consolidació del torneig en aquesta segona edició.

Joan Carles Galofré

Tenir el màxim d'equips participants demostra que el torneig està consolidat.


La competició s'inicia a les nou de la nit i finalitza a les tres de la matinada. En l'organització del torneig hi col·labora l'Ajuntament i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), com a patrocinador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.