El Junior suma un punt valuós de penal i al minut 90 al camp del Begues


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior empata (1-1) al camp del Begues a la jornada 27 del grup 3 de Segona Catalana de futbol i suma la segona jornada sense perdre. Els locals s'han avançat al minut 63, però els blau-i-negres han persistit i Joan Suriol de penal al minut 90 ha aconseguit igualar el matx. Els de Hans Schönhöfer estan a un sol punt de la zona de descens.

El Begues i el Junior han sumat un punt en un partit marcat per les reduïdes dimensions del terreny de joc, que no han permès que l'equip santcugatenc fes el seu joc de passades interiors. Els locals s'han tancat molt i han esperat les errades dels blau-i-negres per sortir al contraatac. Sense ocasions al primer temps, el Begues ha marcat el primer gol en una jugada desafortunada que ha acabat amb gol a la pròpia porteria de Bernat Mosquera.

Amb molts minuts per davant, el davanter juvenil Álex Andreu ha debutat i ha disposat d'una clara ocasió. A les acaballes del matx, un penal sobre Mosquera ha permès que Joan Suriol empatés el matx.

L'entrenador del Junior, Hans Schönhöfer, destaca la mentalitat de l'equip per sumar un punt que pràcticament tenien perdut.

Hans Schönhöfer

Vull destacar el canvi mental. Els jugadors han crescut amb aquest punt.


El Junior tornarà a jugar com a visitant al camp de la Gornal, sisè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.