El SantCu guanya al camp del líder, el Vista Alegre, i s'allunya del descens

El SantCu ha sumat tres punts vitals a la lluita per la permanència

El Sant Cugat Esport guanya (0-1) al camp del líder fins aquest cap de setmana, el Vista Alegre, a la jornada 27 del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Ruben Sánchez ha fet l'únic gol del partit en el darrer quart d'hora del matx. Els vermell-i-negres obren una escletxa de quatre punts amb la zona de descens.

El matx entre el Vista Alegre i el SantCu no ha tingut gaire ocasions de gol i ha estat marcat pel joc en el centre del camp. Els vermell-i-negres han estat més efectius de cara a porteria i amb un únic gol de Ruben Sánchez al minut 72 han sumat els tres punts deixant el Vista Alegre sense el lideratge del grup.

Els de Jose Alcaraz trenquen una ratxa de tres derrotes consecutives i es distancien a quatre punts de la zona de descens. El SantCu rebrà la propera jornada el Sant Joan Despí, avantpenúltim.