La Gornal vol reprendre el ritme victoriós contra un Junior plagat de baixes


  • Comparteix:

El Junior lluita per mantenir-se fora del descens

El Junior lluita per mantenir-se fora del descens

El Junior haurà de fer front a les nombroses baixes per enfrontar-se aquest diumenge a un quart d'una del migdia a la Gornal, en partit corresponent a la jornada 28 del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres compten amb nou jugadors de camp i un porter del primer equip per provar de vèncer en un complicat escenari i mantenir la seva posició fora del descens.

El Junior segueix molt a prop de les posicions que ningú vol, però de moment ha tret caràcter i valor per mantenir-se salvat malgrat ser a la corda fluixa. De fet, els santcugatencs són qui marquen la permanència amb els mateixos punts que el 14è, el Martorell, que ocupa lloc de possible descens. Més enllà de lluitar amb aquesta pressió, Hans Schönhöfer es troba amb la necessitat de comptar amb juvenils per completar les convocatòries, tenint en compte que té l'infermeria plena.

Amb Renieblas, Mayol, Víctor Torres i Yago lesionats, Pablo Alonso i Cabanes sancionats, i el porter Sergio que també és baixa per motius personals, Schönhöfer haurà de confeccionar un onze d'urgència per fer front una Gornal que, de la seva banda, arriba al partit amb l'objectiu de fer pagar els plats trencats als santcugatencs després de caure el cap de setmana passat contra el Martorell. Els hospitalencs estan completant una temporada seriora que els ha dut a ser setens, a cinc punts de la plaça de promoció d'ascens.

El tècnic del Junior creu que amb les baixes amb les quals compta el primer en què han de pensar és en mantenir-se vius en el partit.

Hans Schönhöfer

Tenim una situació complexa, tenim moltes baixes, nou jugadors de camp disponibles i els porters. Tenir ambició és una idea, però el primer que hem de fer és estar vius en el partit.


Schönhöfer també ha assegurat que estan acabant de definir amb quins jugadors del juvenil comptaran, si bé també podrien afegir a la convocatòria algun membre del segon equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.