El Sant Cugat Esport organitza un sopar per fer possible el 3r Campus de l'Índia


  • Comparteix:

Part del cartell del sopar benèfic / Font: SCE

Part del cartell del sopar benèfic / Font: SCE

El Sant Cugat Esport organitza un sopar benèfic per recaptar fons i fer possible el 3r Campus a l'Índia del club. El sopar tindrà lloc el 14 de maig a les nou del vespre al Teatre-Auditori i inclou un espectacle de dansa bollywood, sorteigs i la presència de figures de la 1a Divisió de futbol. El preu del tiquet, que es pot adquirir fins el 8 de maig a les oficines del club o a través d'ingrés bancari, és de 25 euros.

Enguany, el SantCu proposa noves fórmules per aconseguir els 10.800 euros que l'expedició santcugatenca necessita per desplaçar-se aquest estiu a l'Índia i continuar el projecte solidari iniciat fa dos anys. El sopar, com explica el directiu i responsable de l'expedició, Jaume Garcia, és una manera d'oferir alguna cosa a canvi de les aportacions que reben.

Jaume Garcia

Hem pensat que en lloc de demanar diners, amb el sopar nosaltres també els oferim alguna cosa. A més de divertit pot ser molt adient.


El sopar es farà a peu dret al hall del Teatre-Auditori, amb capacitat per unes 500 persones, i es podran degustar plats de diferents cultures. Entre els convidats s'espera la presència de jugadors coneguts tot i que, ara com ara, l'única cara coneguda és l'exjugador del RCD Espanyol Moisés Hurtado. El club treballa per aconseguir altres noms de l'actual panorama futbolístic.

Els tiquets per assistir al sopar es poden comprar a les oficines del club, a la ZEM Jaume Tubau, o bé per transferència bancària al número ES29 2100 0424 3002 0030 4598 indicant el nom de la persona que hi anirà. A més, el SantCu ha creat una fila zero en el mateix número de compte per qui vulgui col·laborar-hi.

El Campus a l'Índia és un projecte del SantCu en col·laboració amb la Fundación Vicente Ferrer i la Rural Development Trust.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.