La Penya Madridista de Sant Cugat celebra el 15è aniversari aquest dissabte


  • Comparteix:

Seu de la Penya Madridista a la plaça d'en Coll

Seu de la Penya Madridista a la plaça d'en Coll

La Penya Madridista de Sant Cugat fa anys. L'entitat blanca celebrarà aquest dissabte el seu quinzè aniversari amb una caminada per Collserola, un esmorzar i una paella. La celebració comptarà amb la presència del president de la Coordinadora de Penyes Madridistes a Catalunya, Carlos García, i els presidents de les penyes de Mataró, el Prat, Esplugues i Llinars.

Tot és a punt perquè dissabte la seu de l'entitat i la plaça d'en Coll es vesteixi de llarg per celebrar un aniversari que farà matinar els més atrevits. Per tercer any consecutiu, la Penya proposa una caminada per Collserola, que començarà a les vuit del matí. A les deu es farà un esmorzar i cap a dos quarts de dues es farà una recepció al president de la Coordinadora de Penyes Madridistes a Catalunya, Carlos García, i a màxims representants d'altres penyes que acompanyaran la de Sant Cugat.

Per al president de la Penya Madridista de Sant Cugat, Javier Beteta, l'últim any ha estat bó si bé al començament la massa social va tenir algunes baixes.

Javier Beteta

El balanç és força positiu tot i que hem començat l'any amb bastants baixes, però s'està animant. Estem lluitant per la causa, mantenint el dia a dia.


L'entitat blanca ha passat d'una quarantena de socis que tenia l'any passat als 56 de l'actualitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.