El Junior FC està disposat a sumar sí o sí davant la visita de l'Espluguenc


  • Comparteix:

El Junior, aquesta temporada a casa / Font: Xavi Riera

El Junior, aquesta temporada a casa / Font: Xavi Riera

El Junior FC necessita sumar els tres punts en joc del partit que aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda l'enfrontarà a l'Espluguenc, un rival directe en la lluita per eludir el descens. Els de Hans Schönhöfer reben un equip en ratxa les últimes jornades, que acaba de sortir de les places de descens directe del grup 3 de Segona Catalana.

Arriba la recta final de la lliga i el tram decisiu de la competició per als equips que tenen alguna cosa en joc. El Junior és un d'ells i després de la derrota de la setmana passada al camp de la Gornal es veu obligat a guanyar un adversrai que té a dos punts. A diferència de l'últim partit, els blau-i-negres s'han de mostrar forts i conveçuts a casa, on han aconseguit 20 dels 30 punts que suma. Aquesta ha de ser l'actitud, segons el tècnic santcugatenc Hans Schönhöfer, que espera que el triomf es quedi a casa per no haver de buscar la salvació en camps més complicats.

Hans Schonhofer

Aquest partit és un dels que tenim previst sumar i sumar tres punts. Necessitem sortir del descens, si no ens obligarà a sumar en camps com el del Can Vidalet més complicats.


El Junior està disposat a acabar amb la ratxa dels del Llobregat les últimes quatre jornades en què han sumat 10 dels 12 punts possibles, punts que li han permès abandonar el descens directe i agafar una mica d'aire. En aquest temps l'Espluguenc s'ha col·locat dotzè amb 32 punts, mentre que el conjunt santcugatenc s'ha mantingut 15è amb 30. Per aquest compromís l'equip santcugatenc recupera alguns jugadors però perd el golejador Abu Rafiu per acumulació de targetes. Malgrat aquesta situació, Schönhöfer es veurà obligat, una jornada més, a comptar amb alguns juvenils per completar la convocatòria.

Falten sis jornades per acabar la lliga però encara hi ha marge suficient per conservar la categoria ja que en la lluita hi ha implicats un grapat d'equips.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.