El Junior supera l'Espluguenc i fa un pas endavant cap a la permanència

El Junior derrota (2-1) l'Espluguenc a la jornada 29 del grup 3 de Segona Catalana en un matx marcat per la tensió i l'emoció fins l'últim minut. Els blau-i-negres han marcat dos gols als primers 10 minuts, però els visitants han retallat distàncies al minut 22. Els santcugatencs han desaprofitat nombroses ocasions de gol i han patit davant un rival que s'han quedat amb 10 homes en el darrer quart d'hora.

El Junior ha sortit molt endollat al partit i en pràcticament 15 minuts ha marcat dos gols que en posaven en avantatge en el marcador. Primer ha estat Oriol Cabanes que amb un xut des de la frontal de l'àrea obria el marcador per als blau-i-negres. I després en una jugada d'estratègia, Pablo Alonso posava el 2 a 0 amb l'ajuda del porter visitant Alberto. Dos cops molt durs per als visitants.

L'Espluguenc lluny d'arronsar-se ha marcat mitjançant Virgilio Tercero i posava emoció al matx amb 75 minuts per endavant. El Junior ha tingut ocasions de gol, però amb el 2 a 1 s'arribava a la mitja part.

A la represa, els blau-i-negres han tingut les oportunitats més clares. El visitant Virgilio ha estat expulsat per agressió i el camí del triomf semblava més planer per als locals, però el patiment no ha finalittzat fins el xiulet final. L'entrenador del Junior, Hans Schönöfer, elogia el treball i la intensitat dels meus jugadors.

Hans Schönöfer

Hem patit i aquest patiment fa millorar l'equip.

En acabar el partit s'ha produït una picabaralla entre jugadors que finalment ha acabat sense conseqüències importants. Els blau-i-negres surten del descens amb un punt per sobre de la zona perillosa.