El Sant Cugat Esport femení s'emporta els tres punts davant el cuer de la lliga


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport femení guanya (4-1) el Sector Montserratina en la 27a jornada del grup 1 de Primera Catalana. A les vermell-i-negres els hi ha valgut el bon joc de la primera part per sentenciar un cuer que no ha pogut amb el nivell de les locals. Amb aquesta victòria les santcugatenques sumen set partits guanyats consecutius i amplien la millor ratxa de la temporada.

El SantCu ha començat el partit endollat i mostrant la bona dinàmica de les últimes setmanes, i en el minut quatre la local Marta Feliu marcava l'1 a 0. Tot i el bon joc de les vermell-i-negres, que dominaven la possesió i les ocasions, la visitant Ana Corrales ha fet l'empat després d'un cúmul d'errades de la defensa santcugatenca.

El gol del Sector Montserratina, però, ha estat un miratge, ja que el Santcu ha estat un graó més amunt que les visitants i deu minuts després Andrea Carbonell les tornava a avançar en el marcador. El Sant Cugat Esport no s'ha confomat amb el 2 a 1 i en el minut 30 Marta Feliu marcava el seu segon gol. En la recta final de la primera part, la vermell-i-negra Lidia Rubio feia el quart i definitiu que sentenciava el partit.

Després del descans, les locals han tret el peu de l'accelerador i el matx s'ha trencat. Tot i l'intercanvi de cops, el SantCu s'ha mostrat sòlid en defensa davant els contraatacs visitants, però en canvi ha perdonat molt a l'àrea rival. Finalment, encara que han gaudit de moltes ocasions, el partit ha acabat només amb quatre gols locals.

El SantCu visita la setmana vinent el camp del Levante Las Planas, el setè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.