El Sant Cugat Esport assalta el camp del San Mauro i suma tres punts clau


  • Comparteix:

Els santcugatencs sumen una important victòria

Els santcugatencs sumen una important victòria

El Sant Cugat Esport guanya (0-1) al camp del San Mauro i suma tres punts importantíssims en la lluita per evitar el descens a Tercera Catalana. Els de José Alcaraz n'han tingut prou amb un únic gol de Carlos Vidal per endur-se una victòria que els permet escalar posicions a la classificació.

El Sant Cugat Esport ha sortit amb l'obligació de sumar per seguir fent passos per la salvació i a la primera part li ha costat imposar-se. Ni els vermell-i-negres ni el San Mauro no trobaven la manera de fer mal al rival i amb el 0 a 0 s'ha arribat al descans.

A la represa, els de José Alcaraz han sortit amb més força i han aconseguit generar perill. Després d'una gran jugada d'Iván Carrera dins l'àrea, Carlos Vidal ha marcat el 0 a 1 que decidiria el partit. Als últims minuts, al SantCu li ha tocat patir davant les escomeses dels anoiencs, però finalment han pogut aguantar el resultat i aconseguir tres punts importantíssims.

L'entrenador vermell-i-negre, José Alcaraz, assegura que l'equip ha estat molt ben organitzat per sumar tres punts clau.

José Alcaraz

Sobretot a la segona part l'equip ha estat ordenat. Havíem comentat que si ens posàvem per davant patiríem, però hem estat bé. Sumem tres punts importants que ens donen aire.


La setmana vinent, els santcugatencs reben l'Olivella, setzè classificat, a la 30a jornada del grup 3 de Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.