El FS Sant Cugat supera el Rubí i manté el frec a frec per a la segona plaça

Imatge d'arxiu d'un partit del Futbol Sala Sant Cugat d'aquest any

El Futbol Sala Sant Cugat pateix per superar (1-2) el Rubí en la 26a jornada del grup 2 de Tercera Divisió i es manté en segona posició. Els vermell-i-negres s'han posat 0 a 2, però un gol a falta de dos minuts dels locals ha fet que hagin suat fins el final per endur-se el triomf.

El Futbol Sala Sant Cugat manté el frec a frec amb l'Esplugues per la segona posició amb el triomf de tots dos equips els santcugatencs es mantenen segons gràcies al gol average. El primer gol del matx ha trigat en arribar i no ha estat fins el minut 19 quan Bernat González ha fet el 0 a 1 amb el qual s'ha arribat al descans.

A la represa, de nou el marcador ha estat molta estona sense moure's fins que Pau Savé ha fet el segon en el minut 35. L'avantatge de dos gols ha durat poc i el local Roger Duro ha fet l'1 a 2 i ha donat esperances al Rubí, però el marcador no s'ha mogut més i els tres punts han viatjat fins a Sant Cugat.

El tècnic vermell-i-negre, Jaime Martínez, destaca la falta d'efectius i que han patit fins el final, però que mereixien el triomf.

Jaime Martínez

Hem patit al final quan ells jugaven de cinc. Anàvem molt justos de forces i hem acabat amb només cinc jugadors del primer equip. Hem merescut guanyar.

El proper rival del FS Sant Cugat serà el Molins de Rei la setmana vinent.