El Sant Cugat Esport femení venç el Levante Las Planas i acabarà quart la lliga


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport femení

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport femení

El Sant Cugat Esport femení remunta (2-3) el Levante Las Planas en la 28a jornada del grup 1 de Primera Catalana i confirma que acabarà la lliga en quarta posició. Les vermell-i-negres han aixecat el gol inicial de les locals per sumar la vuitena victòria consecutiva a la lliga.

El triomf del Sant Cugat Esport al camp del Levante Las Planas i la derrota del Pubilla Casas (1-2) amb el Molins de Rei certifica la quarta plaça de les vermell-i-negres quan resten dues jornades per acabar la lliga. Les vermell-i-negres s'han vist sorpreses pel gol inicial de la local Nadine Pérez, però abans del descans Lídia Rubio ha aconseguit igualar el matx.

En el segon temps, els gols d'Alexandra Palencia en el minut 70 i el segon de Lídia Rubio en el 74 han confirmat la remuntada. Tot i que la jugadora del Levante Las Planas Nadine Pérez ha fet el doble en el 83, el Sant Cugat Esport ha aconseguit treure els tres punts i allargar la millor ratxa de victòries de la temporada.

La setmana vinent el SantCu femení descansa i tancarà la temporada d'aquí a 15 dies al camp del Fontsanta-Fatjó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.