El Sant Cugat Esport guanya a casa per la mínima contra l'Olivella


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport supera l'Olivella (2-1) a la 30a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs han patit per mantenir un resultat que els permet sumar tres punts importants de cara a la permanència a la categoria.

Ja en els primers minuts, l'Olivella ha protagonitzat dues arribades a porteria que alertaven els locals sobre la intensitat del conjunt rival. Els vermell-i-negres han reaccionat a temps i, gràcies a una jugada en profunditat, Rubén Sanchez ha avançat els locals al minut 5. Just després els santcugatencs han protagonitzat el millor joc del matx, creant perill constantment amb un joc molt organitzat i ofegant les sortides dels del Garraf. Aquest domini s'ha vist reflectit en l'arribada del segon gol local al minut 33, transformat per l'autor del primer en una jugada polèmica en què els visitants reclamaven fora de joc.

Un error en defensa dos minuts més tard li ha costat els vermell-i-negres el primer gol de l'Olivella, que es veia amb possibilitats de remuntar. Finalment s'ha arribat al descans amb el 2 a 1. A l'inici de la segona part el partit s'ha trencat, el joc ha perdut dinamisme i precisió i cap dels dos equips ha aconseguit crear ocasions clares. Les arribades per les bandes dels visitants han fet que els santcugatencs augmentessin el ritme per evitar cap ensurt.

Un pal al minut 62 de Raul Muñoz tornava a ficar en el matx tots dos equips, els quals han protagonitzat arribades i ocasions clares fins el minut 90.

L'entrenador vermell-i-negre, José Alcaraz, assegura que els tres punts són el més important.

Jose Alcaraz

Em quedo amb els tres punts. Estic content amb la primera part que hem fet. Llàstima de l'error que hem comès. A la segona part ens hem posat nerviosos, però l'important era fer bo el resultat de la setmana passada.


Amb aquesta victòria, José Alcaraz compleix l'objectiu en el partit que va considerar 'el més important' des de la seva arribada a la banqueta del conjunt santcugatenc i suma tres punts que el separen a sis de la zona de descens. El Sant Cugat Esport podria fer més gran aquesta distància si el cap de setmana que ve supera el Martorell, quinzè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.