El Junior cau per la mínima al camp del Can Vidalet i entra en descens


  • Comparteix:

El Junior no ha pogut superar el Can Vidalet

El Junior no ha pogut superar el Can Vidalet

El Junior perd per la mínima (1-0) al camp del Can Vidalet a la jornada 30 del grup 3 de Segona Catalana i entra en zona de descens. Els blau-i-negres han encaixat lúnic gol del partit al minut 32 i no han aprofitat la inferioritat numèrica dels locals que han jugat amb 10 els darrers 35 minuts de matx. Els santcugatencs es troben a dos punts de la salvació a falta de dues jornades per acabar la lliga.

Els blau-i-negres han dominat la pilota durant tot el matx i han tingut ocasions matineres. Dues aturades del porter rival i dos errors en la rematada han impedit que el Junior es posés per davant als primers minuts. Tot i el domini santcugatenc, els espluguencs han colpejat primer amb una rematada de Marc Oliver a la sortida d'un corner per posar l'1 a 0.

Els blau-i-negres ho han seguit intentant i fins i tot han vist com els locals es quedaven amb 10 homes per expulsió de Javier Marín, però la bona feina en defensa del Can Vidalet ha deixat sense premi a un Junior que cau a la zona de descens i que, a més, suma 4 baixes per sanció, entre acumulació de grogues i la vermella que ha vist Oriol Cabanas, la setmana vinent.

L'entrenador blau-i-negre, Hans Schönhofer, assegura que s'han d'oblidar de la classificació i concentrar-se en els propers partits.

Hans Schönhofer

No em preocupa la posició de descens. Em quedo amb el partit que hem fet i ens hem de concentrar en el proper partit. Hem d'intentar guanyar el partit de dissabte, tota la resta no produeix cap benefici.


La setmana vinent, els blau-i-negres reben la visita del Suburense, segon classificat, a la 30a jornada de Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.