El Sant Cugat Esport visita el Gornal buscant la salvació i oblidar el patiment


  • Comparteix:

El SantCu cerca la permanència matemàtica

El SantCu cerca la permanència matemàtica

El Sant Cugat Esport encara la penúltima jornada de lliga davant el Gornal amb la intenció de fer una passa pràcticament definitiva per salvar la categoria en el grup 3 de Segona Catalana. Un triomf dels vermell-i-negres davant un rival directe, sumat a altres resultats, podria donar la permanència als de José Alcaraz, mentre que una derrota i un seguit de marcadors adversos podria deixar-lo en descens a falta d'una jornada per disputar-se.

Si el SantCu guanya aquest cap de setmana, el Junior no venç i Espluguenc o Prat B perden els seus partits, els vermell-i-negres se salvaran matemàticament. Si sumen els tres punts però no es donen els altres resultats, els de José Alcaraz ho tindran tot de cara per salvar-se a l'última jornada, sumant algun punt o simplement esperant que no es donin resultats contraris en els altres enfrontaments.

En canvi, un empat es valoraria en funció del que fessin els seus rivals, tenint en compte que dos implicats en el descens, el Martorell i el Moja, s'enfronten entre ells. Una derrota dels santcugatencs podria arribar a posar-los, en el pitjor dels casos, entre els sis equips que baixarien a Tercera Catalana abans de l'última jornada.

Els números poden variar molt i hi ha diferents combinacions possibles. De fet, els sis equips que es juguen tres places per baixar ara mateix s'enfrontaran entre ells en l'última jornada. El SantCu amb l'Espluguenc, el Prat B amb el Martorell i el Moja amb el Junior. Encara que segons els resultats d'aquesta jornada algun d'aquests equips podrien haver-se salvat ja matemàticament abans de l'últim partit o fins i tot podria estar descendit a la Tercera Catalana.

Per tot plegat, el tècnic del SantCu, José Alcaraz, pensa només en els tres punts per poder encarrilar l'objectiu i deixar de preocupar-se per altres partits.

José Alcaraz

Depenem de nosaltres, la victòria faria que no ens importés els altres resultats. S'ha de guanyar la Gornal i finiquitar el que resta de temporada.


Alcaraz tindrà les baixes de Solano, Carlos Vidal i Max per sanció, d'Arnau Blanco per motius personals i d'Alexander per la seva ja coneguda lesió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.