El Junior goleja el Penya Màlaga i segueix somiant amb la permanència


  • Comparteix:

El Junior guanya el Penya Málaga (4-0) en la penúltima jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. El conjunt de Hans Schönhöfer s'ha imposat al cuer amb contundència i segueix somiant amb la permanència, tot i no dependre de si mateix. Els blau-i-negres han de guanyar contra el Moja diumenge de la setmana vinent i esperar una carambola per mantenir-se a la categoria.

El partit ha començat molt igualat, amb poques ocasions dels dos equips que es disputaven la pilota al mig del camp. No ha estat fins a la recta final del primer temps quan el Junior ha aconseguit el gol, obra del davanter Xavi Mayol. Amb aquest mínim avantatge s'arribava al descans.

A la represa, els blau-i-negres han sortit més endollats, amb ganes de sentenciar el partit i amb la seguretat de jugar contra un equip inferior. El joc dels locals ha estat més incisiu i Rafiu, Domingo i Yago han certificat el triomf per 4 a 0.

Els santcugatencs continuen en descens, però molt atents amb els resultats d'aquesta jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.