El SantCu aconsegueix la permanència en guanyar al camp de la Gornal

El SantCu seguirà jugant al grup 3 de Segona Catalana després d'assolir la permanència.

El Sant Cugat Esport derrota (1-2) la Gornal a la penúltima jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol i s'assegura la permanència matemàtica a la categoria. Un gol de Marcos Forzinetti a les acaballes del matx ha certificat el triomf del conjunt de Jose Alcaraz.

El SantCu ja ha fet els deures i ha assegurat la permanència després del seu triomf al camp de la Gornal. Una victòria agònica que ha arribat al tram final del partit. Els vermell-i-negres han arribat al descans amb el 0 a 0 inicial i amb molt respecte per part de tots dos equips.

Els de Jose Alcaraz han marcat al minut 61 obra de Ruben Sánchez, que ha fet el seu catorzè gol de la temporada. Quan semblava que el triomf ja era una realitat, Yeray Molero ha empatat per als locals. El tècnic del SantCu, Jose Alcaraz, destaca la capacitat de reacció del seu equip per guanyar després de rebre l'1 a 1 al minut 89.

Jose Alcaraz

A la segona part hem fet un bon joc i ens hem aixecat després de rebre l'empat al 89.

El segon i definitiu gol de Marcos Forzinetti ha fet embogir els vermell-i-negres que tancaven un any més la seva continuïtat al grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs rebran diumenge l'Espluguenc, que es juga la permanència a la categoria.