El Barça dóna 17 entrades de la Copa i vuit de la Champions a la PB Sant Cugat


  • Comparteix:

Josep Maria Félez en una imatge d'arxiu

Josep Maria Félez en una imatge d'arxiu

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha rebut del FC Barcelona un total 17 entrades per a la final de Copa del Rei de Barcelona i vuit per a la de Champions League de Berlín, uns tiquets que sorteja entre els seus 800 penyistes. L'entitat santcugatenca és la que més entrades ha aconseguit dins la Federació de Penyes del Vallès després de l'aplicació d'un sistema de punts que tenen aquestes entitats per rebre entrades segons l'activitat i la participació en els actes del club.

Les penyes del FC Barcelona poden sol·licitar un màxim de sis entrades per a la final, però després el club pot atorgar-ne més en funció d'uns barems que s'apliquen segons la participació de les penyes en els actes del club i l'organització d'activitats des de les mateixes entitats. El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, explica com funciona aquest sistema.

Josep Maria Félez

El barem és un programa informàtic que mesura les activitats i la participació de les Penyes i té com a premi més o menys entrades. És la primera vegada que s'aplica per a aquestes dues finals i tothom està content.


Per poder optar a les entrades, és condició indispensable ser soci de la Penya Blaugrana Sant Cugat, que no tenen la necessitat de ser socis del FC Barcelona, i pagar-ne el preu corresponent. L'entitat santcugatenca forma part de la Federació de Penyes del Vallès i és la que més entrades ha rebut dins la federació per part del club, tal com comenta Josep Maria Félez.

Josep Maria Félez

Assistim a totes les reunions i fem molta feina. Moltes penyes no van a reunions i no reben tantes entrades. Hi ha hagut sis penyes que no han rebut cap entrada.


Segons els estatus del Barça, el club pot reservar-se un 15% de les entrades per als seus compromisos i el 85% restant ha de ser per als socis de l'entitat. Tot i el que marquen els estatuts, la directiva dóna un 20% d'aquest 85% d'entrades a les penyes.

També ha rebut dues entrades per a la final de Copa del Rei la Penya Bilbo Ondokoak, de l'Athletic de Bilbao i amb seu a Sant Cugat, que ha sortejat entre els seus 42 socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.