El Junior es reforça amb quatre fitxatges per consolidar-se a Segona Catalana


  • Comparteix:

El Junior es reforça amb quatre fitxatges de cara a la temporada vinent

El Junior es reforça amb quatre fitxatges de cara a la temporada vinent

El Junior incorpora quatre jugadors per a la nova temporada al grup 3 de Segona Catalana. El porter Quim Nadal (Sant Joan Despí), els migcampistes Sergi Aragó (San Cristóbal) i Sergi Venegas (25 de Setembre) i el central Dani Garcia, també del conjunt rubinenc, són les cares noves del conjunt blau-i-negre. L'entrenador, Hans Schönopher, espera l'arribada d'un davanter per tancar la plantilla.

Les quatre incorporacions aportaran un salt qualitatiu per evitar els problemes amb la permanència de la passada temporada. Arnau Rion i Joan Català s'incorporaran a l'octubre aportant un plus més de qualitat a l'equip. El tècnic del Junior, Hans Schonhoffer, deixa tancada plantilla en espera només d'un nou davanter.

Hans Schonhoffer

La plantilla queda tancada a l'espera d'un davanter que tindrem a prova a la pretemporada. Si no ens agrada n'haurem de buscar un altre. Busquem un perfil diferent al que ja tenim, que treballi més en zona i no a l'espai.


Les baixes són Yago Henne, que fitxa pel Mira-sol, Sergio Abad, Hipòlit, Xavi Sallent i Joan Suriol. Gerard Vallès i Xavi Mayol tornaran al gener després de completar un Erasmus.


Els santcugatencs iniciaran la pretemporada el 17 d'agost i s'enfrontaran amb el Seva de Tercera Catalana com a visitants el 22 d'agost i el 29 contra l'Europa B, que ha pujat a Segona Catalana.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.