Bartomeu legitima la junta gestora del Barça pel fitxatge d'Arda Turan


  • Comparteix:

Josep Maria Bartomeu s'ha acompanyat per Jordi Cardoner

Josep Maria Bartomeu s'ha acompanyat per Jordi Cardoner

El precandidat a la presidència del Futbol Club Barcelona Josep Maria Bartomeu legitima la junta gestora pel fitxatge del futbolista turc Arda Turan en una trobada amb socis de la Penya Blaugrana Sant Cugat al Casal TorreBlanca. Bartomeu ha justificat la seva absència al debat electoral d'aquest dilluns a Vic per tenir 'una agenda molt ajustada'. Una trentena de persones han assistit a l'acte.

Bartomeu ha volgut legitimar la tasca de la junta gestora del club i ha explicat que el fitxatge de l'internacional turc Arda Turan respon a la voluntat del tècnic del primer equip, Luis Enrique. El precandidat ha sortit al pas dels rumors que apuntaven que el president de l'òrgan gestor, Ramon Adell, podria dimitir per no voler fitxar Turan explicant que la decisió s'ha pres de forma unànime. Bartomeu ha agraït, en qualitat de soci, que s'hagi tancat aquesta operació.

Josep Maria Bartomeu

Felicito els que han participat al fitxatge. Gràcies en nom d'un soci com jo. Crec que és un pas endavant per al club, perquè sempre volem tenir equips competitius.


Preguntat per la seva absència al debat electoral que ha tingut lloc aquest dilluns a Vic, al qual sí han participat els altres precandidats a la presidència del Barça, Bartomeu ha justificat que té 'una agenda molt ajustada'. De fet, ha explicat que ha assistit a la presentació del projecte Espai Barça.

Josep Maria Bartomeu

Tinc una agenda molt ajustada. Avui he assistit a la presentació del projecte Espai Barça. És difícil compaginar-se amb els altres precandidats.


Bartomeu també ha explicat els punts lligats a l'àmbit social del seu programa electoral. Així, durant la trobada, a la qual també ha assistit el responsable de l'àrea social de la precandidatura, Jordi Cardoner, s'ha posat sobre la taula que els preus dels abonaments no pujaran i que la fundació del club treballarà més estretament amb l'àrea social. Bartomeu vol que els esportistes formats a la Masia puguin tenir un futur a l'entitat després de retirar-se, que el Barça sigui un referent per a les dones i pretén crear una 'Universitat Barça' que ofereixi postgraus i màsters en l'àmbit esportiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.