El Sant Cugat Esport estrena el curs del seu centenari contra el Can Vidalet


  • Comparteix:

El SantCu reprén la competició a Segona Catalana davant un dur rival

El SantCu reprén la competició a Segona Catalana davant un dur rival

El Sant Cugat Esport viurà una estrena exigent en la temporada del seu centenari, aniversari que el SantCu vol celebrar amb l'ascens a Primera Catalana. Els de José Alcaraz debuten dissabte a un quart de set de la tarda al camp del Can Vidalet, renovat conjunt que la temporada passada va fregar l'ascens. Els santcugatencs, amb una plantilla farcida de cares noves, compten amb l'única baixa de Romera. La pretemporada s'ha saldat amb tres empats i dues derrotes contra majoria d'equips de superior categoria.

Durant la presentació dels fins a 15 nous jugadors del Sant Cugat Esport 2015-16 la directiva de l'entitat vermell-i-negra va manifestar l'entusiasme per poder fer història en un moment clau per al club, que arriba als 100 anys. L'ascens a Primera Catalana és ara una fita més que un somni i el primer pas és aquest dissabte a Can Vidalet.

Una pretemporada exigent, iniciada el 10 d'agost, ha servit perquè Alcaraz formés un bloc de moltes cares noves, moltes desconegudes entre elles. L'exigència també s'ha copsat amb els rivals en els partits amistosos. Derrota (0-2) contra tot un Masnou de Tercera Divisió, ensopegada per la mínima (1-2) a mans de la Molletense de Primera Catalana i tres empats a un gol: contra Vilassar, també de Primera, Gornal, de Segona Catalana, i el juvenil del Sant Andreu.

El tècnic del SantCu descriu el perill i la dificultat dels primers rivals de la temporada, però lloa la feina dels seus homes fins ara.

José Alcaraz

Ens ha tocat contra els quatre primers rivals que l'any passat van ser líders, però la manera com l'equip ha competit a pretemporada i el seu compromís m'ha dit molt.


El Can Vidalet ha variat bona part de la seva estructura. L'entrenador de la temporada passada va deixar el club amb un bon grapat de jugadors per dirigir el Sant Joan Despí. El mateix camí, però en aquest cas cap al Can Vidalet, és el que ha fet tècnic del Torrelles, Pedro Milla, vell conegut del club espluguenc. Milla ha tornat a aterrar a Can Vidalet amb alguns dels jugadors del Torrelles amb els quals ha ascendit a Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.